Szappankészítő élménytanfolyam

Ébreszd fel magadban a kreativitást és szervezz magadnak egy kellemes hétvégi programot.

Alkalomnak megfelelő illatokkal és formákkal készíthetsz szappanokat. Most két féle szappankészítő workshoppal készülök. Az egyik a már megszokott lúgmentes szappan alapokból. A másik a tradicionális szappankészítés, mely valódi lúgot is tartalmaz és krémes állaggal fa formában fogjuk kiönteni. 

Bontakoztasd ki a kézügyességed és tarts velünk Te is. Készíts olyan vegán, kecsketejes szappanokat, melyeket kedvedre színezhetsz.  Alapanyagok anti-allergének és bőrtípusodnak megfelelően tudod kialakítani melyiket készíted. 

Tradicionális szappankészítő 4 órás tanfolyam

2024. április 27. szombat 10-14 óra között

Részvételi díj: 15 500,- Ft/fő/alkalom

mely tartalmaz 2-3 szelet szappant, csomagolást és a helyszínt.

***

A szappanok Melt pour növényi eredetű (vegán), szintetikus felületanyagoktól-, SLS-, SLES- és MPG-től mentes természetes alapanyagokból készült szappanbázisból készítjük. 

TULAJDONSÁGAI:

  • Nem tartalmaz szintetikus felületaktív anyagokat
  • Nem tartalmaz mono-propilen glicolt (MPG)
  • Sheavajban gazdag
  • Glicerinben gazdag
  • Növényi eredetű (vegán)
  • Semleges illatú
  • Állatkísérlet mentes
  • pH 9,5 - 10,5

-Olvadáspont: 61°C

Ez az alapot elég csak melegíteni, nincs lúgozás, allergia mentes, könnyen kezelhető. Ehhez az alaphoz adunk színező anyagokat és illó olajokat, melyekkel egyedivé teheted az alkotásaidat. A helyszínen több fajta szilikon formát használunk az alkalomnak, ünnepnek megfelelően.

Bejelentkezés

Részvételi feltételek: Az eseményen minden vendég saját felelősséggel vesz részt. A foglalkozásról fotó és videó is készül, melyet referenciaként használunk fel. Ha nem szeretnél a képeken rajta lenni, ezt előre jelezd. Az eseményen kérlek ne egyél, ne rágózz, telefonod némítsd le, vagy kapcsold ki! A rendezvényen kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt. Kérlek, az eseményre időben érkezz! 

Ha szeretnél részt venni a workshopon, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot és utald el a részvételi díjat. Jelentkezésed ezt követően tudjuk visszaigazolni.

Utalási adatok:

Név: Ledniczky Krisztina ev.

Bankszámla: 10400463-50527089-72651003

Közleménybe írd a workshop nevét és dátumot.

Lemondási feltételek: jelentkezéskor fizetendő a részvételi díj, előreutalással, erről számlát állítok ki. Betegség és bármely rendkívüli esemény esetén a befizetett részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni. A helyed átruházható, magad helyett küldhetsz valakit. Ha nálunk túljelentkezés van és helyedre általunk jelentkezik valaki, akkor visszatérítjük az összeget. Eddigi eseményeink teltházasak voltak, tehát a visszamondásra általában voltak jelentkező vendégek. Ezt azonban előre garantálni nem tudjuk.

Kyra Beauty

LÁTOGASS MEG

2400 Dunaújváros, Szabadság út 3.

HÍVJ BENNÜNKET

+36-20-382-3406

ÍRJ NEKÜNK

kyraluxebeauty@gmail.com

Nyitvatartás

HÉTFŐ - PÉNTEK

Bejelentkezés alapján

SZOMBAT

Helyszíni kiszállás

VASÁRNAP

Zárva

© 2021 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el