Ásványékszer workshop

Budapesten több időpontban

Gyógyító ásványok - Ismerd meg az ásványokban és  kristályokban rejlő természetes gyógyító erőt!

A lélek és a test egyensúlyának megteremtése gyakran lehetetlennek, de most 10 ásványt mutatunk be, amelyeket kombinálva kialakíthatsz egy erőteret.

"A kristályok a szépségük, különleges színviláguk, fényük és formaviláguk révén mindig is végtelenül vonzók voltak az emberek számára. Manapság egyre többen fordulnak ezek felé a természetesen rezgő erőművek felé, amikor a stresszoldás, az egyensúlyra törekvés és az összpontosítás a cél. A kristályokkal végzett holisztikus gyógyító módszerek, a kristályok gyógyító ereje segíthetnek mind az elme, a test és a lélek szintjén az energiáink megfelelő hasznosításában, mind egy pozitív és egészséges életmód kialakításában."

Ásványkarkötő készítés

Csatlakozz hozzánk ásványékszer készítő workshopra, ahol számtalan gyógyító kristályból választhatsz. Az alapoktól elsajátíthatod a karkötő, nyaklánc, kulcsttartó készítés rejtelmeit.

Nálunk megtanulhatod hogyan válaszd ki a megfelelő ásványokat, melyik illik a személyiségedhez és az ásvány milyen gyógyító energiákkal rendelkezik.

Megtanulhatod, hogyan használd ki az ásványok energetikai tulajdonságait, hogyan kombináld őket harmóniában, színekkel és formákkal.

Szeretteidnek is készíthetsz ékszereket a helyszínen megvásárolható alapanyagokból. Legyen szó születésnapi, ünnepi ajándékról, biztosan megtalálod nálunk az inspirációt és az anyagokat a tökéletes darabokhoz.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, hogy rácsodálkozz a saját kézimunkád eredményére és büszkén viseld a saját készítésű ékszereidet!

"Amikor nyitott elmével tartasz egy kristályt, és észreveszed, hogy mit hoz ki belőled, akkor a változás hullámait tapasztalod meg, vagyis a rezgések eltolódását. Ez lehet akár leheletfinom, akár földrengető hatású. Csak vedd észre, és add át magad neki! Éppen ezek az apró érzékelések lesznek azok, amelyek beindítják majd a változást."

Helyszín: 

Oktatóterem, Budapest, 7. kerület, Károly krt. 3/A, 4. emelet, liftből jobbra


Időpontok:

2023. december 3. 12:30-15:00 óra között MEGTELT!!!

2023. december 9. 14:00-16:00 óra között MEGTELT!!!

2023. december 10. 13:00-15:00 óra között MEGTELT!!!

ÚJ IDŐPONT! 2024. január 6. 17:00-19:00 óra között 


Részvételi díj: 

9900,-Ft/fő/workshop

mely tartalmazza 1 db karkötő, vagy 1 db lánc, vagy 1 db kulcstartó elkészítését és a díszcsomagolást.

A helyszínen lesz lehetőség vásárolni ásványokat a készlet erejéig. 

Regisztráció

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.

Kyra Beauty

LÁTOGASS MEG

2400 Dunaújváros, Szabadság út 3.

HÍVJ BENNÜNKET

+36-20-382-3406

ÍRJ NEKÜNK

kyraluxebeauty@gmail.com

Nyitvatartás

HÉTFŐ - PÉNTEK

Bejelentkezés alapján

SZOMBAT

Helyszíni kiszállás

VASÁRNAP

Zárva

© 2021 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el